neussletter logo
 

nº 25 Gener 2019 | Recull trimestral

 
Si no podeu veure correctament aquest newsletter feu click aquí
  logo euss
Editorial Helena Yelmo  

 

Helena Yelmo,

guanyadora del premi WONNOW:

“A les escoles s’han d’incentivar més activitats tecnològiques per sembrar l’interès en les dones”

Recentment, Caixabank i Microsoft han atorgat 11 premis per reconèixer l’excel·lència acadèmica de joves universitàries de les carreres tècniques, amb l’objectiu d’impulsar el talent femení en sectors com l’enginyeria i afavorir la diversitat.

llegiu-ne més

blanc
Acte-graduacio.jpg blanc Graduació de la 22a promoció d’Alumni EUSS

La 22a promoció de graduats i graduades en enginyeria de l’EUSS va celebrar el seu acte de graduació el passat dijous 15 de novembre a la tarda. El grup estava format per un total de 100 estudiants, provinents de les diferents especialitats d’enginyeries industrials.


llegiu-ne més

 
Preocupat-Cultura-emprenedora   14es Jornades Pre-Ocupa’t i Cultura Emprenedora 2018

El passat 14 de novembre es va celebrar a l’EUSS la 14a Jornada Pre-Ocupa’t 2018, una sessió que vol ser un espai de trobada entre empreses dels sectors industrials i tecnològics i estudiants i Alumni de l’EUSS. En aquesta ocasió, ens van acompanyar les següents firmes...


llegiu-ne més

blanc
blanc
Relleu-area-pastoral blanc Constitució de la CAEUSS i relleu a l’Àrea Pastoral

El passat 21 de novembre es va constituir la Comissió d’Alumnes (CAEUSS) pel curs 2018-2019. Després de les eleccions celebrades el 8 de novembre, els tres estudiants nominats es van reunir amb el director de l’Escola per constituir la comissió...


llegiu-ne més

 
CEA   Reunió del Consell Empresarial Assessor (CEA)

El passat 28 de novembre es va celebrar la 2a reunió del Consell Empresarial Assessor del 2018, per recollir la proposta per a l’elaboració del nou Grau d’Enginyeria d’Automoció. A la reunió hi van assistir diverses empreses del CEA...


llegiu-ne més

blanc
blanc
Patronat   Renovació del Patronat de la Fundació Rinaldi amb incorporació de dues dones

La Fundació Rinaldi ha renovat el seu equip de patronat amb la inclusió de Núria Castell, ex degana de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la UPC, i Mireia Cammany, vicepresidenta de la delegació de PIMEC al Vallès Oriental. Es tracta de les primeres dones després de 25 anys de funcionament de la fundació.


llegiu-ne més

 
Alumni-95-Jean-Bouin   Dos Alumni EUSS reconeguts: Premi “WONNOW” i imatge de la 95 Jean Bouin

L’Alumni Helena Yelmo Prat ha estat una de les guardonades amb el premi “WONNOW” de CaixaBank i Microsoft. Titulada en el Grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i en el Grau d’Enginyeria Mecànica, es va graduar el passat dia 15 de novembre en la 22a promoció d’Alumni EUSS.


llegiu-ne més

blanc
blanc
FLL blanc Reunió estatal de socis de la FLL Spain i sessió d’entrenadors de la FLLBCN_EUSS

En Cèsar Latorre i en Joan Ramon Molero, com a responsables de la #FLLBCN_EUSS, van participar durant els dies 4 i 5 d’octubre en una nova reunió estatal de socis de la FLL Spain. Es va celebrar novament a la “Ciutat de l’Aigua”, un espai cedit per l’empresa Suez, encara que aquest any el repte no anirà com l’anterior sobre la gestió d’aquest element vital. En aquesta edició, sortim a l’espai amb el nom #IntoOrbit.


llegiu-ne més

 
Gran-recapte-aliments blanc Participació de l’EUSS al Gran Recapte del 2018 i jornada METGEC

Un grup de 24 membres de l’EUSS (entre estudiants de 4t d’Enginyeria en Organització Industrial, del Màster DEI, PAS i PDI) van estar donant un cop de mà com a voluntaris a la classificació del Banc d’Aliments en la seva acció anual del Gran Recapte. Aquesta sessió es va celebrar durant la tarda del 3 de desembre, en un torn per a empreses i universitats de 17 a 20 hores.


llegiu-ne més

blanc
blanc
     
Fundació Privada Rinaldi - Escola Universitària Salesiana de Sarrià
P. Sant Joan Bosco, 74 08017- Barcelona - Telèfon: +34 932805244
www.euss.cat
neussletter@euss.cat

Les dades de caràcter personal que vostè ens proporcioni, seran inclosos en un fitxer que ha estat degudament legalitzat segons disposa la "Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal". Vostè té el dret d'accedir, cancel·lar, oposar-se o rectificar les seves dades recopilades al nostre fitxer, segons preveu l'esmentada disposició legal, comunicant-lo a través d'un escrit dirigit a la direcció de la "Fundació Privada Rinaldi - EUSS", Passeig Sant Joan Bosco, 74, 08017-Barcelona.

Si no dessitgeu rebre més newsletters sisplau envieu un correu electrònic a neussletter@euss.cat amb l'asumpte: baja