Èxit de participació i mediàtic a la 7a First LEGO League

Logo LeagueL’EUSS va ser l’entitat encarregada d’organitzar la setena edició de la First LEGO League a Barcelona, els passats 16 i 17 de febrer, al col·legi Sant Joan Bosco d’Horta. La finalitat d’aquesta competició era la de promoure entre els joves la inquietud per la ciència i la tecnologia i fomentar valors com el treball en equip i la innovació a través del disseny i la construcció de robots programables amb peces de LEGO.

El ressò mediàtic de l’esdeveniment va superar totes les expectatives, apareixent a mitjans com La Vanguardia, TVE, 20 minutos, El Periódico, ACN, El Mundo, El Economista, Europa Press, Diari Què, a més d’un gran nombre de mitjans digitals.

El punt de partida del torneig tenia com a base el desenvolupament de solucions per donar resposta als obstacles als quals s’enfronten les persones grans, i cercar respostes innovadores per millorar la seva qualitat de vida: facilitar els desplaçaments, la seva independència, permetre’ls estar connectats al seu entorn o mantenir-se actius.

Des de l’EUSS es vol posar molt d’èmfasi en que jornades com la First LEGO League fomentin valors com el treball en equip, la competició amistosa, les ganes d’experimentar i aprendre, compartir l’experiència amb altres companys i la diversió envers la feina ben feta entre els professionals del futur.

En els tornejos locals, més de 350 equips es van disputar el pas a la final de Barcelona. Els premiats d’aquesta gran final tindran l’oportunitat de participar a la final estatal de Tarragona i en tornejos internacionals com el World Festival de St. Louis (EUA) o l’Open European Championship (Alemanya). Enguany es van inscriure més de 200.000 estudiants de 61 països. El nombre d’equips inscrits a la FLL BCN va ser de 49 i va rebre el suport de més de 150 voluntaris.

Més informació a: http://gaconline.euss.es/RecullPremsa/5168.pdf