L’EUSS participa en una nova edició del Saló de l’Ensenyament

L’EUSS ha participat en una nova edició del passat Saló de l’Ensenyament, que es va celebrar del 20 al 22 de març a la Fira de Barcelona. Aquest esdeveniment aplega a diferents centres educatius per tal de mostrar als estudiants les diferents opcions acadèmiques de futur.

FOTO _2L’estand de l’EUSS estava ubicat dins de l’espai de Salesians de Catalunya, on els visitants van poder comprovar de primera mà tota la oferta formativa actual. L’escola informa principalment sobre els seus graus d’enginyeria de l’àmbit industrial que es poden cursar i altres aspectes destacats com el programa Engineering by doing.

Els visitants del Saló de l’Ensenyament també van poder comptar amb l’assessorament de diferents becaris, que es van dedicar a resoldre tots els dubtes que plantejaven els assistents.

FOTO_2BIS