Formació de la FISa 2017 a Poblet

Dels dies 3 al 6 de Juliol va tenir lloc a Poblet la primera setmana de la FISa 2018 (Formació en Identitat Salesiana Aprofundida), en la que van participar els professors de l’EUSS Elena Bartolomé i Àngel Borrell.

Els objectius d’aquesta formació són aprofundir en el model educatiu basat en el sistema preventiu iniciat per Don Bosco, així com conèixer la resta de la família salesiana i compartir entre ells experiències i reptes en l’educació dels joves d’avui.

La formació a Poblet va estar organitzada pels pares Josep Maria Maideu, Emili Marcos i Domènec Valls, i va comptar amb 27 participants, professors i empleats de diverses Escoles Salesianes de Primària i Secundària, Cicles Formatius, Universitat i Plataformes Salesianes (PES) en diversos emplaçaments arreu de Catalunya, (Ripoll, Girona, Sant Boi, Terrassa, Sabadell, Sant Vicenç, Badalona i Mataró. De Barcelona; Sarrià, Horta, Ciutat Meridiana i la Mina. Així com d’Osca.

Com a part de la formació es va fer una visita a la comunitat i obra salesiana de Lleida. L’últim dia els participants es van poder torbar i dialogar amb en Cristóbal López, provincial salesià de l’actual Inspectoria Maria Auxiliadora.