Torino, bressol salesià i darrera parada de la FISa16

Del 8 al 14 de juliol, en Joan Ramon Molero, Responsable de Promoció i Comunicació i professor de Marketing Industrial, va participar en la tercera i darrera etapa de la 16a edició de l’acció formativa FISa (Formació d’Identitat Salesiana – aprofundida), viatjant fins a Torí (Itàlia).

El grup de la FISa16, format per 34 treballadors de diferents ambients salesians de Catalunya, Monzón i també d’Alacant i València, han pogut recórrer els llocs més importants de la vida de Don Bosco a Torino i els seus voltants de la Itàlia piamontesa. L’animació d’aquest procés formatiu anava a càrrec de 3 salesians: Josep Maria Maideu, Emili Marcos i Domènec Valls, que ja coneixien el grup de les anteriors etapes desenvolupades a Poblet (juny 2016 i gener 2017).

Aquesta darrera etapa permet als “fiser@s” conèixer els llocs on va viure Don Bosco i aquells espais que van ser inspiradors del seu projecte. El bon ambient de companyonia de la trobada els va permetre contextualitzar i entendre millor els valors pedagògics i el carisma del projecte salesià. Així, durant aquesta trobada, van continuar intercanviant experiències amb els altres participants, constatant que tots ells, tot i venir de realitats diferents, compartien uns valors i una manera de fer comuns.

A la foto superior podem veure a en Joan Ramon Molero i en Rafa Gasol, salesià de la Inspectoria de Maria Auxliliadora, que actualment està desenvolupant la tasca de Responsable d’acollida a la comunitat de Valdocco a Torí.