El districte tria l’EUSS per inaugurar el seu curs escolar

El passat dijous 7 de setembre al matí va tenir lloc a l’auditori de l’EUSS la “Jornada d’inici del curs 2017-2018” del districte de Sarrià – Sant Gervasi. El director de l’EUSS, Dr. Andreu Moreno va oferir als assistents unes paraules de benvinguda.
El Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del districte va demanar fer-ho a l’EUSS per la vinculació de la nostra escola amb el tema central que estava proposat, “STEAM i pensament computacional, nous reptes per a l’escola del segle XXI” i a la que es va poder assistir a una conferència a càrrec de Florenci Pla Altisent, professor de la Universitat d’Andorra. 
També es va celebrar una Taula Rodona sobre programació i robòtica educativa complementada amb una visita al laboratori de Robòtica i Automàtica de l’EUSS, així com també el laboratori de Mecànica i l’Espai de Serenor.
El programa de la Jornada també va comptar amb les presentacions de les línies del Consorci d’Educació de Barcelona així com les actuacions al territori (Servei Educatiu, Districte…).