Els muntanyencs de l’EUSS a Andorra

Com ja va essent habitual, durant els darrers dies de juliol, el grup de muntanyencs de l’EUSS, en companyia d’alguns familiars i amics, van repetir novament la travessa de muntanya d’estiu. Enguany van participar, Miquel Àngel Amer, Salvador Bernadàs, Joan Carles Fernàndez, Víctor Gallardo, Andreu Moreno i en Francesc Poyatos.

La ruta elegida els va portar per terres andorranes, concretament van fer una volta circular seguint el sender anomenat GRP (Gran Recorregut de País). Van aprofitar que darrerament Andorra ha anat creant una xarxa de refugis guardats de nova construcció per poder allotjar-se (tot i que per primer cop també es van allotjar en un hotel).

Començant a caminar a Engolarsters, i acabant a Arinsal. També van trescar per la Vall de Madriu, el circ de Pessons, els llacs de Juclar i la vall de Sorteny, entre altres. La ruta va resultar força dura, ja que els desnivells que cal superar per a travessar els diferents colls de muntanya són considerables.

No cal dir que una activitat com aquesta ajuda a enfortir els llaços de companyonia entre les diferents persones que formen aquesta gran família que constitueix l’EUSS.