1a Trobada d’exalumnes del Grau i de l’ETI de Mecànica

El passat dijous dia 5 d’octubre es van trobar al laboratori AE01 més de 20 exalumnes de mecànica de l’EUSS. La trobada tenia un objectiu doble: d’una banda, retrobar-se amb els antics companys de promoció i compartir experiències i, de l’altra, recollir la satisfacció dels exalumnes amb la seva formació, i identificar mancances i tecnologies emergents en els diversos sectors on treballen.

La trobada va ser molt profitosa i els exalumnes van treballar per grups per tal d’identificar punts forts i febles de la formació rebuda i fer una posada en comú de les mancances detectades en els nous titulats, així com de les tecnologies emergents. Els resultats de la jornada van ser reveladors: es va posar de manifest que les fortaleses i debilitats de la formació de l’EUSS eren compartides entre la majoria de participants. A més, les tecnologies emergents identificades pels exalumnes van coincidir plenament amb aquelles esmentades en la xerrada de formació “Tecnologies emergents en el MWC”.

Tant els organitzadors com els exalumnes van quedar molt satisfets de l’experiència i es van comprometre a repetir-la amb l’objectiu que la revisió dels graus iniciada aquest curs sigui la més profitosa possible.