Participació en el programa GROW IN RICOH 

El dia 28 de maig es va realitzar l’apertura de la nova edició del GROW IN RICOH (GIR), un programa on es pretén desenvolupar el talent junior.

La Mireia Juny és estudiant de l’EUSS, matriculada en l’assignatura de pràctiques Engineering by doing de 4t curs, del Grau d’Enginyeria en Organització Industrial. El pròxim dia 15 de juny defensarà el seu Treball Fi de Grau que ha desenvolupat a l’empresa RICOH.

Durant els últims vuit mesos de pràctiques a l’empresa la Mireia ha tingut l’oportunitat de formar part d’una multinacional, on ha pogut aprendre nous coneixements i posar en pràctica aquells adquirits al llarg dels estudis. Ha participat en diferents plans de formació interna o networking. Un exemple és l’activitat realitzada el 28 de maig.

La sessió consistia a realitzar un procés de selecció dels nous candidats al programa (GIR) a través d’un mètode anomenat quick interviews. Aquesta metodologia es basa en la realització de 3 entrevistes amb 3 persones de diferents àmbits de l’empresa, on els candidats poden explicar tot allò que creguin rellevant i poden preguntar tots els dubtes que tinguin sobre el programa de pràctiques o bé de l’empresa, per després fer una valoració sobre els diferents aspirants.

Gràcies a aquesta nova experiència la Mireia ha pogut viure de primera mà el que és estar a l’altre costat de la taula durant una entrevista de treball.