Ester Titos, membre del Servei de Recepció, es queda a casa

Seguim amb la secció #JoEmQuedoACasa

Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb Ester Titos, membre del servei de recepció, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per adaptar-se al teletreball.

– Quin servei ofereixes a l’EUSS?

Sóc membre del servei de recepció i la meva tasca principal és l’atenció telefònica.

– Com t’has adaptat al teletreball? Quines eines utilitzes? 

La veritat és que l’adaptació ha sigut bona i molt ràpida. Les eines que utilitzo són un ordinador amb connexió a internet i el programa 3CX per poder atendre el telèfon.

– Quin consell donaries als alumnes? 

El consell que donaria es pot resumir amb #joemquedoacasa. Tots hem de ser responsables amb aquesta situació, pensar no solament en nosaltres sinó també en els altres. Aquesta és l’única forma en la qual aconseguirem tirar endavant.

– Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.) 

Ara que disposo de més temps, estic aprofitant per fer coses amb la meva filla. M’agrada molt la música i llegir, l’últim llibre que he llegit és “Reina Roja” del Juan Gómez Jurado. Pel que fa a series, ara estic veient Unorthodox de Netflix. El que recomanaria és trobar temps per nosaltres mateixos ja sigui per fer el que més ens agradi o simplement de reflexió.