Lluís Jiménez, cap del Servei Intern de Manteniment, es queda a casa

Seguim amb la secció #JoEmQuedoACasa

Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb el Lluís Jiménez, cap del Servei Intern de Manteniment, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per adaptar-se al teletreball.

-Quin servei ofereixes a l’EUSS?

Doncs jo a l’organigrama de l’EUSS estic en dos departaments, un és el de Manteniment i l’altre és el de Publicacions.

-Com t’has adaptat al teletreball?

En els dos departaments on treballo la feina que realitzo és presencial i durant aquest confinament ha estat difícil poder realitzar-la, encara que he aprofitat el temps per posar en ordre documentació del departament de Manteniment i realitzar tant el nou Pla de Manteniment, com un calendari per poder portar a terme millor aquestes tasques.

-Quin consell donaries als i a les alumnes?

El meu consell és per a totes les persones: cal gaudir de cada moment i de les persones que ens envolten dia a dia i sobretot en aquests moments fer-ho amb sentit comú.

– Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.)

A mi durant el confinament el que m’ha anat millor és cuinar, ja que a mi m’encanta i escoltar música. Gràcies a tots els cuiners que han estat penjant receptes tant en directe com en els seus murs d’Instagram o Facebook el temps s’ha passat millor.
Jo recomano escoltar música i fer quedades amb amics o família tant físicament com virtualment i així passar bons moments que ens calen ara més que mai.