Iniciem el curs 2020-2021

Dijous 17 de setembre es va donar el tret de sortida al curs 2020-2021. Els i les estudiants de segon, tercer i quart curs s’han reincorporat a les classes. Per la seva part, l’alumnat de nou accés ho va fer prèviament, ja que des del 14 al 16 de setembre ha assistit a les classes de reforç de fonaments de l’enginyeria.

Comença un curs atípic, marcat per la pandèmia de la covid-19, que obliga el centre a adaptar-se a les noves mesures sanitàries.

Des de mitjans de juny el centre ha estat treballant en un Pla de contingència que estableix totes les mesures d’higiene, desinfecció, protecció i distanciament físic necessàries per evitar cadenes de contagi i per garantir la docència presencial.

Davant de l’obligatorietat de reduir l’aforament de les aules i laboratoris per complir amb les ràtios permeses, les classes seran presencials sempre que el nombre d’estudiants i l’espai assignat ho permetin. Quan aquestes se superin en assignatures de 3 crèdits, el grup es dividirà en dues parts, de manera que, en torns setmanals, s’alternarà l’activitat en línia amb la presencial.

En les assignatures de més crèdits, les classes teòriques s’impartiran a través d’internet, mentre que les pràctiques/problemes es faran de forma presencial, però dividint cada grup en dues parts, que s’alternaran setmanalment.