L’Associació d’Antics i Antigues Alumnes Don Bosco organitza tres Jornades d’Acompanyament Professional

L’Associació d’Antics i Antigues Alumnes Don Bosco, juntament amb la col·laboració d’Alumni EUSS, ha organitzat tres jornades d’orientació preuniversitària dirigides a l’alumnat de batxillerat dels centres salesians d’Horta, Mataró, Sarrià, Rocafort, Monzón i Sant Vicenç dels Horts.

Aquestes jornades se celebren en dissabte (tres dissabtes consecutius) i en format online, i tenen com a objectiu acompanyar a l’alumnat en el procés d’elecció dels estudis posteriors al batxillerat, oferint el testimoni de professionals de diferents àmbits laborals.

En cada jornada s’aprofundeix en un sector professional. La primera d’elles, va tenir lloc dissabte 10 d’abril i es van tractar les professions científico-tècniques. En aquesta ocasió, es va comptar amb la participació d’enginyers i enginyeres, arquitectes i investigadors, antics i antigues alumnes d’escoles salesianes que van compartir la seva experiència professional. La propera sessió serà dissabte 17 d’abril i es dedicarà a les professions científico-sanitàries de la mà de professionals mèdics, farmacèutics i veterinaris. Al final, dissabte 24 d’abril, la jornada s’enfocarà a les carreres de l’àmbit social-humanístic.  

Recupera la 1a Jornada: professions científico-tècniques

Participa en la 2a jornada: professions científico-sanitàries

https://www.youtube.com/watch?v=1bNE-ek5q_Q