5 estudiants de l’EUSS participaran a la 10a edició de la UNIRAID

Cinc estudiants de l’EUSS ja han oficialitzat la seva participació a la 10a edició de la Uniraid, que se celebrarà al Marroc del 9 al 17 d’octubre de 2021.

Uniraid és un rally solidari format exclusivament per estudiants universitaris que recorren un itinerari de 9 dies pel desert amb l’objectiu de creuar Marroc de nord a sud i lliurar 40 kg de material solidari a les poblacions més desfavorides del nord d’Àfrica. En tractar-se d’un rally solidari, l’objectiu no és la velocitat ni obtenir la victòria, sinó arribar a meta i entregar el material.

Marc Cervera, estudiant de primer curs del grau en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica de l’EUSS, participarà amb un Citroën AX 1.5D, juntament amb el seu company d’equip, Miquel Muñoz, estudiant de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Per la seva part, David Grau Muñoz, alumne del grau en Enginyeria Mecànica, ho farà amb un Opel Corsa 1.3 GT, acompanyat de Martí Cortadellas, estudiant d’economia de la Universitat de Girona.
Ignacio de Puig, alumne del grau en Enginyeria Mecànica, formarà equip amb Pablo Sagnier, estudiant de dret de la Universitat Internacional de Catalunya i competiran amb un Peugeot 205.
Amb un Volkswagen Polo GT de 22 anys, recorrerant el desert dos estudiants de mecànica, Hugo Allende, estudiant de l’EUSS i Eduardo Poch, de la UPC.

I per últim, Nil Campos, estudiant d’Enginyeria d’Automoció, viurà aquesta aventura amb el seu company d’equip Pep Puente, estudiant d’industrials a l’ESEIAAT.

David Grau i Martí Cortadellas