L’EUSS celebra la Jornada de Portes Obertes i la darrera sessió informativa de màster

L’EUSS va recuperar l’activitat presencial amb la Jornada de Portes Obertes del 29 de juny. La jornada va començar a les 18 hores i es va dividir en dues parts: La primera, fins a les 19.30 h, va consistir en una visita guiada pels laboratoris i instal·lacions de l’EUSS, on prop d’una cinquantena de persones interessades, acompanyades de les seves famílies, van poder veure els equipaments i conversar amb professorat i alumnat per resoldre dubtes i conèixer més detalls de les titulacions.  

La segona part de la jornada, va consistir en una sessió informativa, la qual va presentar l’EUSS i la seva oferta de graus en enginyeria, els tràmits de preinscripció, el programa de beques i de mobilitat, i va finalitzar amb un torn obert de paraules.

Al mateix temps, però de manera virtual, es va celebrar la darrera sessió informativa del màster en Direcció d’Empreses Industrials. Un màster de perfil professionalitzador que té com a objectiu consolidar les capacitats de les persones graduades de l’àmbit industrial perquè exerceixin càrrecs directius en l’àrea de l’organització industrial.