L’EUSS celebra l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2022-2023

El dimecres 5 d’octubre va tenir lloc l’acte d’inauguració del curs 2022-2023. El Dr. Andreu Moreno, director de l’EUSS, i el Dr. Jordi Latorre, vicepresident del patronat de la Fundació Rinaldi, van donar la benvinguda a l’alumnat de primer curs. L’acte es va celebrar en un auditori ple de gom a gom.

Núria Rubió, adjunta a Direcció General – Direcció Departament Empresa IMPELIA i Alumni de l’EUSS va ser la persona encarregada d’impartir la lliçó inaugural d’enguany: “Estar en cada moment allà on vols estar”.

Rubió es va graduar el 2004 com a enginyera Tècnica Industrial a l’EUSS i posteriorment va cursar un màster en Energies Renovables a IMG Smart Education. Té una llarga trajectòria laboral, amb més de 15 anys d’experiència. Els seus inicis van ser com a enginyera de vendes a ABB i posteriorment a Schneider Electric, on més tard va exercir com a Manager de producte de Mitja Tensió. Els 3 anys següents va treballar a Seat com a enginyera de qualitat. El 2014 va començar a treballar a Endesa, primer com a Gestora d’Empresa i posteriorment com a Gestora de Grans Clients. El 2019 va exercir com a responsable Territorial de la Zona Nord-est de Powen, empresa especialista en energia solar fotovoltaica i des d’aquest darrer any és Adjunta a Direcció General-Direcció Departament Empresa d’IMPELIA, un campus professional que promou el desenvolupament professional de joves i professionals, impulsant la seva carrera perquè puguin tenir un impacte positiu al seu entorn personal, a l’empresa i a la societat, a través de la competència professional, la responsabilitat personal i l’esperit de servei.