Visita de Coordinació a Zilina i Viena

Els dies del 20 al 22 d’octubre el Dr. Jordi Cruz professor de l’EUSS va fer unes visites de coordinació en diferents facultats. El dijous dia 20 el professor, va visitar la facultat d’enginyeria de la University of Zilina (Eslovàquia) amb la Silvia Pirnikova on va poder veure les classes i laboratoris i estudiar conjuntament les facilitats que tindria l’alumnat de l’EUSS per tal de trobar allotjament. Es van incorporar a la visita, el Prof. Peter Bracinik cap del departament d’enginyeria electrònica i el Prof. Ales Janota cap del departament d’electricitat i energies renovables.

Jordi Cruz i Silvia Pirnikova
Jordi Cruz i Peter Bracinik
Jordi Cruz i Ales Janota

El divendres 21 va visitar al professor Max Lackner de la facultat d’enginyeria del Wien Technikum de Viena (Àustria) i coordinador del Màster d’Organització Industrial. Van estar parlant del projecte International Innovation Engineering and Entrepreneurship Network (I2E2), és una xarxa d’universitats on l’EUSS és cofundadora, i va néixer per tal de generar una nova manera de treballar amb l’alumnat, mitjançant projectes que es duen a terme de manera híbrida entre estudiants i estudiantes de 2 o més universitats.

Aquests projectes estan integrats dins d’assignatures de les universitats i tenen un % en la nota final. Aquest febrer l’EUSS organitzarà la trobada d’estudiants i estudiantes a on presentaran els projectes treballats durant el semestre i a on s’esperen uns 100 a 150 participants.

Jordi Cruz i Max Lackner

El dissabte 22 va visitar la facultat d’enginyeria del Wien Technikum de Viena (Àustria) amb la Nina Thiel la Project- & Mobility Coordinator d’aquesta universitat. A la reunió es va tractar de trobar punts en comú per tal de veure si és possible establir un acord entre les dues universitats.

Jordi Cruz i Nina Thiel