L’EUSS acull la 4a edició del simposi internacional I2E2

La trobada anual de la Internacional Innovation Engineering and Entrepreneurship Network (I2E2), un grup d’universitats que impulsa amb el seu alumnat projectes innovadors en l’àmbit de l’enginyeria, enguany es va celebrar a l’EUSS el passat divendres 3 de febrer.

La I2E2 està formada per una desena d’escoles d’enginyeria europees, a més de l’EUSS, també hi participen el grup les escoles universitàries Fontys (Països Baixos), Fachhochschule Ulm (Alemanya), ECAM Strasbourg (França), Hellenic Mediterranean University (Grècia) Technikum Wien (Àustria), Univeristá di Ferrara (Itàlia), Heilbronn University (Alemanya), University of Suceava (Romania) i University of Ruse (Bulgària).

Totes elles impulsen el coneixement de l’alumnat a través del desenvolupament i disseny de projectes d’enginyeria innovadors. Les propostes es treballen per equips formats per alumnes d’universitats diferents. En aquesta ocasió, hi va haver més de 130 persones participants.

El simposi va començar amb les paraules de benvinguda del Dr. Andreu Moreno, director de l’EUSS i del Dr. Ignasi Florensa, cap de l’Àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent i qui va liderar aquest projecte.

A continuació, es va celebrar el primer dels dos Keynote “Finding help in my innovating project” de la jornada per parlar d’innovació, a càrrec de Pere Condom-Vila, professor de la UdG i exdirector del Programa “Emprèn” de la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit, va arribar el moment en el qual els diferents grups participants van presentar els seus projectes davant d’un jurat, format per professors de l’EUSS i organitzadors del simposi I2E2.

A la tarda, es va celebrar el segon keynote “What does it means to be an innovative company?” a càrrec del Dr. Jordi Arbusà, cofundador de GLOO i enginyer R&D; i van continuar les presentacions dels projectes.

La jornada va finalitzar amb la cerimònia d’entrega de premis als dos millors projectes.

Imatges del 4t simposi I2E2