Finalitzades les obres del laboratori AE01

El passat mes de juliol van acabar els treballs de pavimentació i redistribució del laboratori AE01. El paviment de poliuretà ha permès regularitzar el terra i s’ha aprofitat l’ocasió per a canviar de lloc els equipaments.

Amb la nova distribució s’aconsegueix flexibilitzar l’ús del laboratori i compatibilitzar activitats diferents tals com: classes magistrals, treball en grup i la realització d’assaigs mecànics. 

El laboratori AE01 en obres

El passat dia 20 de juny es van iniciar els treballs per a col·locar un nou paviment al laboratori AE01. Les obres consistiran en un primer moment sanejar els punts més deteriorats del paviment existent per a després  aplicar una capa de malla de fibra de vidre, una resina epoxi de regularització i acabar amb una capa de poliuretà de color gris. El nou paviment permetrà millorar el confort i la seguretat del laboratori. Està previst que els treballs acabin el 14 de juliol.