Workshop ADD 2013: ‘Robòtica a l’aula’

519a118def8ccL’EUSS va organitzar, el passat 13 de juny, una jornada tecnològica dirigida a professors d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius amb la finalitat de donar algunes pautes sobre com treballar la robòtica als diferents nivells educatius.

Un dels altres principals objectius de la trobada, a la que van participar unes quaranta persones, va ser posar en comú les diferents experiències de cada escola al mateix temps que es creava xarxa.

L’acte estava dividit en dos grans blocs: el primer tractava sobre la “FIRST LEGO League” (FLL) i el segon sobre altres experiències en robòtica i treball entre centres.

La jornada va comptar amb l’experiència d’en Joan Pau Garcia, dels Salesians de Badalona, com entrenador d’un equip de la FLL; de la Mariona Gallart, dels Jesuïtes de Sarrià, que va parlar de la robòtica educativa com a eina d’aprenentatge curricular; i d’en Fran Monzonis, dels Salesians de Sarrià, que va explicar el nou projecte Comenius sobre Robòtica. També va intervenir l’Eugènia Prenafeta, de la Fundació Scentia, que va explicar les “Micro FLL”.

Els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer els llibres de tecnologia de l’Editorial Edebé durant el “coffee-break”.