EUSS Enginyeria

Benvolguda / Benvolgut,

Em plau donar-te la benvinguda a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià en nom de totes les persones que en formem part. Som una escola d’enginyeria amb més de 25 anys d’història que té per missió la formació integral de futurs i futures professionals de l’enginyeria.

Per a l’EUSS és clau que la formació en enginyeria consideri dos grans aspectes. Per una banda, el desenvolupament de competències tècniques sòlides i fonamentades, connectades amb les necessitats del teixit empresarial; i, d’altra banda, una formació de la persona en l’àmbit de les competències transversals, concretament formant professionals conscients de l’impacte social i mediambiental de la seva professió. Considerem que la formació tècnica no pot deslligar-se d’una vocació de servei a les persones i a la societat.

Amb aquests objectius, apostem per un ensenyament pràctic de l’enginyeria i en el qual es prioritza en l’alumnat el desenvolupament de les estratègies necessàries perquè pugui incorporar-se a un mercat laboral caracteritzat per un dinamisme que obliga a un constant aprenentatge.

A través d’aquestes pàgines volem que coneguis qui som, quin és el nostre estil i què et podem oferir en la teva formació en l’àmbit de l’enginyeria.

Ben cordialment,

Dr. Ignasi Florensa i Ferrando, director

Veure el Vídeo corporatiu