L’EUSS, seu del Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), centre adscrit a la UAB, ha esdevingut seu del Networking Breakfast del barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona amb l’objectiu de promoure la cultura innovadora. Aquest acte s’ha emmarcat dins de Barcelona Growth, l’estratègia de desenvolupament econòmic de la ciutat de Barcelona.P1060225

L’objectiu de la trobada ha estat aplegar representants de diversos àmbits, públics i privats, per trobar respostes a l’actual context econòmic i fomentar la innovació, la inversió, l’ocupació i atraure talent. La suma de sinergies entre els diferents assistents ha de permetre aportar idees per ajudar a empreses i emprenedors i potenciar la innovació a petita i gran escala.

D’altra banda, el passat mes de maig, a la seu del consell de la vila del districte es va desenvolupar la primera trobada entre membres del Knowledge District i escoles del districte per donar a conèixer les activitats que els seus membres poden proposar al món educatiu. En el cas de l’EUSS es va presentar el MdT BCN  (Mercat de Tecnologia de Barcelona) i la FLL (FIRST Lego League), amb les seves diferents variants, la microFLL i el classificatori FLL de Barcelona que inclou la Jr.FLL.