“Bigotis”, el robot de l’EUSS al programa “Quèquicom”

Ara ja fa un temps que un col·laborador del programa “Quèquicom” ens va demanar una petita ajuda tecnològica. Volien que els deixessim un dels nostres robots LEGO Mindstorms NXT per enregistrar una petita part del seu programa sobre els gats.

Bigotis_RobotQuequicom
Els alumnes de l’EUSS, Maria i Pere, que han estat monitors de casals tecnològics i també d’àrbitres de la FLL BCN, van ser els encarregats de programar i fer el disseny mecànic segons les necessitats indicades des del programa, i per això el seu nom “Bigotis”. Volien reproduir la funció d’aquesta part del cos del gat amb un robot, per veure el seu funcionament.
El capítol  “Fascinats pels gats” del programa “Quèquicom” va ser emès per antena ahir dimarts 19 de maig, pel canal 33, en el seu horari habitual del prime time (22:10 h.). Per aquells que no el vareu veure o que voleu repetir, podeu GATdiu-ne del visionat de tot  tot el programa en aquest enllaç en línia (El tall del robot el trobareu entre els minuts 07:45 i 08:10).