L’EUSS acull les sessions inaugurals i d’acollida dels nous estudiants

Al llarg d’aquesta darrera quinzena del mes de juliol, com ja és habitual i normal en aquestes dates, l’EUSS va acollir als seus nous estudiants provinents molts d’ells per haver superat les PAU o per haver finalitzat algun CFGS. En aquestes dates també es produeix el moment de les noves matriculacions aquells estudiants que ja estaven a l’EUSS fent algun dels nostres graus d’enginyeries industrials.

FOTO2

Les sessions d’acollida van tenir lloc el dilluns 13 de juliol, en doble torn de matí i de tarda, igual que les opcions que s’ofereixen per estudiar. Aprofitant que els nous estudiants estaven a l’EUSS i no es podien matricular fins l’endemà, es van avançar qüestions com ara la “Verificació de la Documentació” que cal aportar de cara a facilitar el moment de la matrícula i poder aconseguir aquell document pendent.

Aquest any com a novetat, molts dels estudiants de l’EUSS que continuen els seus estudis han pogut fer automatrícula per Internet sense necessitat de venir a l’escola per fer aquesta tasca. A banda del personal de Gestió Acadèmica i altres membres del PAS que els han reforçat, també s’ha comptat amb tres alumnes de l’EUSS per atendre trucades telefòniques amb els possibles dubtes d’aquells que feien la matrícula des de casa.