Èxit de la campanya nadalenca de recollida d’aliments

La CAEUSS ha organitzat al llarg de les setmanes prèvies a les festes nadalenques una recollida d’aliments perquè tothom pugui gaudir d’un Bon Nadal.

FOTO_PASTORALEls aliments recollits es van entregar a la Parròquia de Ma. Auxiliadora per a la seva distribució. Des de l’EUSS volem donar les gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Per la seva banda, gairebé una vintena d’estudiants de 4t d’Enginyeria d’Organització Industrial van estar donant un cop de mà fent de Voluntaris a la Classificació dels aliments recollits pel Banc d’Aliments en la seva acció anual del “Gran Recapte”.

FOTO_DESTACADA2_3Va ser durant la tarda del dimecres 2 de desembre, de 17-20 h., en el torn creat per a “Universitaris”. Els estudiants acompanyats d’un parell de professors van rebre la proposta de “saltar-se” les classes per fer de voluntaris, i alhora viure com és una zona de classificació i picking, i veure com es desenvolupen les operacions en una acció d’aquestes característiques.