Participació a la Trobada oberta: Robòtica Creativa

El passat 22 de desembre de 2015 el professor de l’EUSS, Salvador Bernadàs, va participar a la “Trobada oberta: Robòtica Creativa” organitzada per Punt TIC als locals del PES La Mina.

La seva participació va ser en el tercer bloc que tenia per títol “+Robots! -abelles, peces de lego… quines altres maneres tenim de posar robots a les aules?”, i va compartir l’estona de presentació amb la gent del Punt Òmnia Marianao, així com també propostes sobre impressió 3D i programes per generar les peces a imprimir.

Els participants van tenir l’oportunitat de programar els robots Lego NXT de l’EUSS, que són un dels models que participen a First Lego League i vam poder veure com de complicat, però estimulant alhora, pot ser resoldre els circuits que es proposen i les utilitats que se li pot donar.

Teniu un resum de tota la jornada en aquest enllaç i també hi ha a l’abast un vídeo resum de la trobada fet per l’organització.