7a edició de la jornada #DonarSang a l’EUSS

Hi ha moltes formes de fer voluntariat, i #DonarSang també pot ser-ne una que només et treu una petita estona cada 3 o 4 mesos. Per això, l’EUSS dintres dels valors que fomenta com la solidaritat, la tolerància i la familiaritat, vol aportar el seu granet i repeteix un any més la jornada “Donar Sang”, que es va desenvolupar durant el passat dimecres 2 de març de 2016 a l’AE01, laboratori de Mecànica de l’EUSS, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits (www.bst.cat), i tot envoltats d’equipaments que els estudiants d’enginyeria mecànica utilitzant en el seu dia a dia.IMG_20160302_122821

Aquesta ha estat la setena jornada que es porta a terme amb un índex de participació que es va mantenint any rera any, i que alguns anys fins i tot creix una miqueta. Cal afegir que aquell dimecres també s’estava desenvolupant en paral·lel una xerrada sobre “Voluntariat”.