L’EUSS també va estar present a la Gran Final FLL

El dissabte 12 de març a Girona es va organitzar la Gran Final FLL on participaven un total de 48 equips FLL classificats d’entre els 25 tornejos territorials celebrats sobre el repte #TrashTrek. De la #FLLBCN_EUSS n’hi havia 6 classificats (3 per cada torneig): BEPA Team, YPSILONVIARO i Roboteck del dissabte 27 de febrer; i TEAM-SURE, Mindstorms i Natzaret Area 7 del diumenge 28 Febrer.201603_FLLBCN-EUSS_GranFinalFLL

Tots sis van fer una bona actuació i van ser novament mereixedors de nous premis, i alguns fins i tot van obtenir passis per accedir a nous tornejos. Trobareu tota la informació a la plana web de la FLL Spain.

Per la nit, durant un sopar ofert als socis organitzadors, els representants de l’EUSS van rebre una distinció com a “Socis Excel·lents” pels seus 4 anys de col·laboració i els seus 8 tornejos fets.2016_FLLSpain-10years_Detall

Pocs dies després de l’organització de la #FLLBCN_EUSS també es va rebre una carta d’agraïment i felicitacions per part del president de la Fundacio Scientia.2016_Carta agraiment FLL EUSS

També cal destacar que la nostra 4a edició de la #FLLBCN_EUSS va tenir ressò en l’entorn mediàtic salesià, i va ser la Fotonotícia del dia 10 de març de l’ANS (Agència iNformació Salesiana).FLLBCN_EUSS-ANS