3a edició del Música en Directe

El passat dimecres 4 de maig, al migdia i en el marc de l’auditori, vàrem poder gaudir d’una nova edició de l’activitat Música en Directe, proposada des de l’assignatura Veritat, Bondat i Bellesa.P2020746
En aquesta ocasió s’ha comptat amb la col·laboració d’estudiants i professors de l’EUSS, així com amics i coneguts dels nostres estudiants que van voler col·laborar, i també amb tres joves equatorianes, que ens oferiran les seves interpretacions.20160504_VBB-MusicaEnDirecte-PhotoGrid

Durant l’activitat també es va proposar fer una recollida de diners per enviar als damnificats pel darrer terratrèmol de l’Equador. Aprofitem les paraules del professor de l’assignatura VBB, Alexandre Damians, i coordinador de Pastoral, que ens ha comunicat:

Gràcies a tots ha estat una trobada entranyable i simpàtica. Hem recollit un total de 324,65 € i s’han afegit 550 € d’altres tres donants que m’havien fet per la causa “Equador”, dóna un total de 874,65 €, que és la quantitat que farem arribar a aquella bona gent. Ben de cor, “gràcies”!

A l’activitat també va fer acte de presència el Sr. Luis Valenzuela Triviño, vicecònsol de l’Equador a Barcelona, qui va voler acompanyar als seus compatriotes presents (les tres músiques i els tres alumnes del nostre Màster DOI), i que va tenir l’oportunitat d’adreçar unes paraules d’agraïment cap a tots els assistents per la magnífica acció desenvolupada.

P2020827