La Generalitat de Catalunya fa una recepció oficial a la FLL

Dilluns dia 11 de juliol es va celebrar una recepció al Saló Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Es va reconèixer la tasca que des de la FIRST LEGO League es porta a terme per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques. Els equips convidats van ser aquells que havent passat per les FLL catalanes, com ara la #FLLBCN_EUSS, que van aconseguir plaça internacional en la final de Girona.

img_20160711_201612L’acte va estar presidit per l’Hble. Sra. Neus Munté, consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya i també hi van assistir personalitats i entitats vinculades al món de la innovació, la ciència i la tecnologia.

Per part de l’EUSS van assistir-hi membres de l’organització de la FLLBCN, el César Latorre, Olga Vendrell, Patricio Zamora, i Joan Ramon Molero.