El màster en Direcció d’Empreses Industrials ofereix una masterclass de com fer front al repte d’augmentar la productivitat i l’eficiència

El passat dimecres 16 de març es va realitzar una nova MasterClass dins de la 12a edició del Màster en Direcció d’Empreses Industrials. Entre els aspectes més destacables centrats en l’experiència del client que va assenyalar Iván Castelo (responsable de projectes de KARTSANA), van ser la inversió en eines necessàries perquè KARTSANA pugui continuar creixent de manera ordenada, com ara la implantació del CRM, sistema d’etiquetatge per al SAT i impressió 3D, que han fet canviar la manera de treballar.

El CRM implantat ha permès fer seguiment de les oportunitats de negoci, informació sobre el client i fer campanyes a segments de mercat específics. El sistema de Ticketing va permetre controlar, fer seguiment i contestar clients millorant la qualitat i els temps de resposta. Finalment, la incorporació de la Impressió 3D, permet agilitzar i internalitzar el procés d’elaboració de prototips i desenvolupament de productes, fent-ho més ràpid i menys costós.

Per part seva, Albert Laliena (director de producció) ens va parlar més sobre la part Operacional i de Persones, i com l’empresa va treballar d’una manera realista per fer el canvi de paradigmes i aconseguir assolir la transformació digital, des del canvi de lay-out, incorporació de Lean Manufacturing, i la Transformació Digital de tota la fàbrica on els operaris treballen amb tauletes amb dades a temps real.

Les MasterClass del Màster en Direcció d’Empeses Industrials, són sessions en què ponents de referència del món industrial, expliquen en primera persona la realitat de la gestió de diferents temàtiques d’interès i actualitat a les empreses industrials, en aquest cas al voltant de la Transformació Digital.