L’EUSS participa en la 1a edició del Robotic Talks By Mir

Dimecres 23 de novembre es va celebrar la primera edició del Robotic Talks by Mir, un fòrum virtual que reuneix als professionals del sector de la robòtica.

L’objectiu d’aquesta taula rodona era exposar temes essencials del sector, condicionats per la realitat actual. En concret, la temàtica central de l’esdeveniment era: Treballar en 2030: Humans + Robots i va comptar amb la participació de tres convidats, Fernando Fandiño Oliver, Head of Office & Sales Director of Mir Southern Europe; Jan Puig, director de Vendes de PILZ Espanya i, el professor de robòtica de l’EUSS i enginyer industrial, el Dr. Llorenç Servera.

Els tres participants van disposar d’un torn de paraula inicial per exposar les seves idees abans d’entrar en debat amb la resta de participants. Per la seva part, el Dr. Servera va centrar la seva ponència a parlar dels avenços tecnològics a la indústria vs. a les universitats, la relació entre universitat-empresa i “Engineering by doing”, el mètode educatiu de l’EUSS.

L’esdeveniment va finalitzar amb les preguntes de l’audiència.