8a Cursa solidària The Bosco Run

Salesians Sarrià, juntament amb Salesianes Santa Dorotea, organitzen per vuitena vegada la cursa anomenada The Bosco Run, enguany consolidant el recorregut pels carrers del barri de Sarrià. Una cursa familiar, amb diferents categories des dels 3 anys, els beneficis de la qual van destinats al projecte solidari Repassem Junts.

S’ha habilitat també un Dorsal 0 per qui vulgui fer aportacions. Les inscripcions continuaran obertes fins dijous 19 de gener a la web de l’escola i el mateix dia de la cursa, el matí de diumenge 28 de gener 2024.

La finalitat d’aquesta cursa és contribuir a finançar el projecte Repassem Junts (Premi Fem cultura amb els colors de la UNESCO, edició 2019), que ofereix suport acadèmic a nens i nenes del districte. Aquest projecte compta amb la col·laboració dels Serveis Socials i proporciona una estona d’estudi, de jocs i berenar saludable a aquests nens i nenes amb algun tipus de dificultat acadèmica.