L’EUSS estrena aplicació per a mòbils

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) ha començat aquest curs amb moltes novetats. I una d’aquestes és la nova aplicació mòbil que s’ha posat en marxa aquest setembre i que ja està disponible per descarregar a la store del teu mòbil. Aquest dimecres, la nova plataforma s’ha presentat a tot el personal de l’EUSS.

La nova aplicació de l’EUSS està destinada tant a alumnes com a professors i personal de la universitat. Des de la plataforma, els usuaris podran consultar notícies, calendaris o avisos; participar de xats i grups diversos; connectar amb altres usuaris; i molt més.

La plataforma permet una gran quantitat d’opcions i utilitats a través dels widgets que ofereix. A través de l’app es podran comprar productes de la botiga de l’EUSS, marcar l’assistència a l’aula, consultar notes o informar sobre esdeveniments i actes de la ciutat. Totes aquestes funcionalitats i d’altres s’aniran implementant en les pròximes setmanes.

Per a accedir-hi només cal utilitzar el correu i contrasenya de l’EUSS. Pots descarregar-la per a sistemes operatius Android o iOS.