Fes un voluntariat i reconeix 2 crèdits ECTS per semestre

Des d’aquest dimecres 25 de setembre, ja es poden fer les sol·licituds per participar al voluntariat ‘Repassem Junts‘, en col·laboració entre els Serveis Socials del Districte de Sarrià, els Salesians de Sarrià i l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS). Amb aquest voluntariat, els alumnes de l’EUSS podran reconèixer dos crèdits ECTS per semestre. La sol·licitud per a participar-hi es pot fer fins al 27 de setembre.

El projecte de col·laboració ‘Repassem Junts’ es tracta d’un voluntariat per ajudar infants en situació de dificultat. Durant una tarda a la setmana, de 17:00 h a 19:00 h, el voluntari o la voluntària ajudarà un infant a fer els seus deures de la setmana. El voluntariat es realitza als Salesians de Sarrià, al costat de l’EUSS.

El voluntariat es pot fer en el primer i/o en el segon semestre. Ara, l’EUSS obra la convocatòria pel primer semestre amb quatre places disponibles, una per dia. El voluntariat comença la setmana del 7 d’octubre, però abans tindrà lloc una formació inicial durant la setmana del 30 de setembre.

Si es compleixen les condicions, les formacions i el nombre d’hores requerit, i l’avaluació és favorable, el voluntariat permet reconèixer 2 crèdits ECTS per semestre.

Per apuntar-se, cal fer la sol·licitud a Gestió Acadèmica del 25 al 27 de setembre amb cita prèvia. En la sol·licitud, cal indicar les motivacions per a fer el voluntariat, així com la disponibilitat. Per qualsevol dubte, podeu contactar amb l’Àrea de l’Estudiant.