L’EUSS rep la visita d’un institut de tecnologia de Nova Zelanda

William Tregidga, Head of International Development de la Nelson Marlborough Institute of Technology (NMIT), ha visitat l’EUSS amb finançament del projecte Erasmus + KA 171. La visita, que ha tingut lloc aquest 25 de setembre i ha servit per aprofundir en opcions de col·laboració entre l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) i la NMIT, un dels centres de Te Pūkenga – New Zealand Institute of Skills and Technology.

Des del Servei de Relacions Internacional de l’EUSS, el professor Jordi Cruz ha acompanyat a Tregidga en la visita a la universitat. A més de les opcions de col·laboració, durant la trobada també s’han buscat maneres d’internacionalització de l’EUSS a Nova Zelanda.

El dijous 26 de setembre, l’estada de Tregidga ha continuat visitant l’Àrea de Relacions internacionals (ARI) de la UAB, on juntament amb Cruz s’han reunit amb Katja Schustakowitz, la directora de l’ARI, i Montserrat Alegre, cap de relacions institucionals de l’ARI. En aquesta trobada s’ha tractat la possibilitat de signar un acord entre NMIT i la UAB per tal que els alumnes de l’EUSS també se’n puguin beneficiar dins de l’UAB Exchange Programme. 

A la UAB amb Montserrat Alegre (Relacions institucionals de l’ARI de la UAB), Katja Schustakowitz (Cap de ARI UAB) i Will Tregidga