Acte de graduació d’antics alumnes 2013

Acte de graduació EUSS 2013El passat 7 de febrer, l’Auditori de l’EUSS va acollir l’acte de graduació de 104 antics alumnes, repartits en 81 alumnes de la 16a promoció d’Enginyers Tècnics Industrials, 8 Graduats d’Enginyeria (que han superat el curs d’adaptació) i 15 alumnes de la 4a del Màster universitari de Direcció d’Empreses Industrials.

Durant l’acte, conduït pel director de l’escola, Dr. Carles Rubio, els alumnes van rebre la insígnia d’Antic Alumne i van escoltar unes breus paraules del Dr. Rubio, al que va acompanyar el video del poema “If”, recitat per l’alumne Xavier Mezquiriz; i del Dr. Pere Navalles, president de la Federació AADB.

Es va comptar també amb les intervencions de l’antic cap d’estudis, Sr. Josep Fontana, que va ser el padrí de la promoció; d’en Miquell Llull, en nom dels graduats; del Vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB, Dr. M. Sabés i del director general d’Universitats, Dr. Ll. Jofre i del Vicepresident de la F. Rinaldi, Dr. A. Blasi, que va cloure l’acte.

Abans de concloure, es van entregar els diplomes i distincions als millors de la promoció. Aquests premis són fruit de la col·laboració amb les empreses i entitats Adam, CETIB, Asinca i ABB, que donen tot el seu recolzament als alumnes del centre.

Amb aquests nous antics alumnes l’EUSS supera ja la xifra de 1100 graduats en ETI’s.

Més informació a: http://gaconline.euss.es/RecullPremsa/5161.pdf