L’EUSS creix a les xarxes socials

Redes socialesCada vegada més, les empreses i els professionals s’adonen de la importància de ser presents a les xarxes socials i una entitat com l’EUSS, amb la seva visió de “fer família” no podia quedar-se fora. L’EUSS. Més encara si tenim en compte que l’EUSS és l’única escola d’enginyeria que forma els seus alumnes també en comunicació. 

L’EUSS vol contribuir a la transformació del nostre món, per tal que esdevingui més just, a través d’uns ciutadans participatius i dialogants, i per aquest motiu vol oferir als seus estudiants, nous i antics alumnes i a les entitas col·laboradores eines que permetin la conexió i participació,  donin oportunitats de debat, creïn espais d’educació i formació i ajudin a experimentar els valors emergents de la cultura EUSS.

L’EUSS compta amb un canal de YouTube on trobareu vídeos corporatius i d’informació sobre l’entitat i els seus cursos (podeu accedir fent click aquí) , un perfil a Facebook, a Twitter i a LinkedIn, on trobareu informació sobre l’EUSS, agenda d’actes, notícies, aparicions a premsa, així com tambè un contacte amb professionals i empreses del sector. El creixement de l’EUSS a les xarxes socials va en augment, i això queda reflexat en l’augment de seguidors en totes les seves xarxes socials. En només 5 mesos el nombre de seguidors a Facebook ha crescut un 15%, un 20% a Twitter i un 30% al Linkedin.