Portes Obertes a la UAB i a l’EUSS

PortesobertesLes jornades de Portes Obertes de la UAB, que es van celebrar el 4 i el 6 de febrer de 2014, van comptar amb la participació del més de 1.300 futurs enginyers interessats en conèixer els grausd’Electrònica Industrial i Automàtica, d’Elèctrica, d’Enginyeria Mecànica i Organització Industrial. Totes aquestes carreres es cursen a l’EUSS, centre adscrit a la UAB.

D’altra banda, el diumenge 23 de febrer, es va realitzar una jornada de Portes Obertes a l’EUSS, per tal de donar a conèixer les instal·lacions de l’Escola i de que els assistents es poguessin apropar a la gran família de l’EUSS. Així, es va poder fer una visita guiada per les instal·lacions i aules, posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de cada assignatura.

Al final de la jornada, es va realitzar una presentació per part dels professors Carles Rubio i Andreu Moreno, adreçada a tots els interessats a conèixer les propostes acadèmiques, humanistes i professionals del centre. Una sessió informativa sobre les quatre titulacions de grau, les seves sortides professionals i com accedir-hi. També hi va haver una exposició tècnica on es van oferir sessions demostratives de projectes fi de carrera, resultats d’investigacions realitzades pel grup de recerca, etc.