Acte de Graduació 17a promoció

graduacioL’Auditori de Salesians de Sarrià va acollir, el passat 20 de març, l’acte de graduació de la darrera promoció d’Enginyers Tècnics Industrials dels 109 graduats, repartits en les 3 especialitats de la 17a promoció en Electrònica Industrial, la 12a promoció en d’Electricitat i la 8a promoció d’especialitat Mecànica.

Abans de l’acte acadèmic, els graduats van rebre la insígnia d’antic alumne Salesià. L’acte es va iniciar amb una presentació per part del Dr. Carles Rubio, després es va projectar el vídeo dels “20 anys de l’EUSS” i es van escoltar unes paraules per part del padrí de la promoció, el Sr Miquel Darnés, degà CETIB – Enginyers BCN, que va encoratjar els joves enginyers a formar part de la gran família del Col·legi d’Enginyers, com a mitjà per desenvolupar les seves carreres professionals amb garanties. Acte seguit es van lliurar els diplomes i premis acompanyat d’uns moments musicals del viloinista Pau Gomila.

El premi aula ABB, entregat pel Sr. Ambrona, enginyer comercial d’ABB i antic alumne de l’EUSS, va recaure en l’alumne Antonio F. Ortega, amb el seu PFC: “Desenvolupa-ment i aplicacions del robot ABB IRB120”. Com a Cloenda ens van oferir unes paraules el Dr. Manel Sabés, vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB; el Dr. Claudi Alsina, secretari general del CIC (Consell Interuniversitari de Catalunya) i del P. Francesc Riu, president de la Fundació Rinaldi.