L’EUSS organitzarà la tercera edició de la First Lego League

L’EUSS organitzarà la seva tercera edició de la competició de robòtica First Lego League a Barcelona. L’activitat tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de febrer, a l’escola Sant Joan Bosco, dels Salesians d’Horta. La finalitat de la competició és la de promoure entre els joves la inquietud per la ciència i la tecnologia i fomentar valors com el treball en equip i la innovació a través del disseny i la construcció de robots programables amb peces de LEGO.IMG_4200

Jornades com la First Lego League fomenten el treball en equip, la competició amistosa, les ganes d’experimentar i aprendre, compartir l’experiència amb altres companys i la diversió envers la feina ben feta. Tot això a través de l’emblemàtic joc on els equips hauran de superar també proves a contrarellotge amb els seus robots programables construïts amb LEGO.IMG_4204

El naixement de la FLL

La FLL va néixer fa prop de 15 anys com una inspiració de la FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), organització sense ànim de lucre fundada per l’inventor i emprenedor Dean Kamen, i la innovadora companyia danesa LEGO. Des de fa vuit anys, la Fundació Scientia ha estat impulsant aquest programa internacional a Espanya, estenent-se any rere any a més ciutats i augmentant el nombre de participants.