L’EUSS i Salesians de Sarrià clausuren la 13a edició de les Jornades Professionals i Tecnològiques

L’Escola Universitària Salesians de Sarrià i Salesians de Sarrià han celebrat conjuntament la Cloenda de les 13es Jornades Professionals i Tecnològiques, que ha tingut lloc dijous 16 d’abril a l’Auditori de Salesians Sarrià.

DSC_0556baixa

El futur de la formació professional ha estat un dels temes que han tingut una gran importància al llarg de la jornada. Una formació de la qual els Salesians, al llarg de més de 130 anys, sempre han estat un important exponent. Els diferents ponents han aportat la seva visió sobre els reptes i les necessitats que demandarà aquest sector durant els propers cursos.
Per parlar d’aquest tema, s’ha desenvolupat una taula rodona amb membres destacats de diferents àmbits econòmics de Catalunya. El president del Circuit Barcelona – Catalunya i del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, Vicenç Aguilera, ha explicat la demanda de graduats que necessitarà aquest sector al llarg dels propers mesos.
DSC_0558baixa
Per la seva banda, l’ex-gerent de la Fundació Barcelona FP i Director- Gerent de l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona, el sr. Ricard Coma, ha intervingut amb el Director de la Fundació Bofill, el sr. Ismael Palacín, per parlar de la vessant formativa i de quina és la perspectiva actual d’aquests tipus d’estudis.
Reconeixements a empreses
Al llarg de l’acte s’ha realitzat el lliurament de reconeixements a les empreses col·laboradores amb aquestes jornades i amb els diferents centres educatius. Les Jornades Professionals i Tecnològiques es celebren sota la coordinació de Salesians Illa Tecnològica, que integra la formació ocupacional, professional i continuada de les diferents Escoles Salesianes de Catalunya i l’Escola Universitària Salesians de Sarrià.
DSC_0530baixa
Les empreses distingides en aquesta 13a edició JPiT han estat:
  • Hilton Hotels & Resorts, i Porta Automoció S.L. (Salesians de Sarrià)
  • Bosch Sistemas de Frenado, S.L.U.; i Siemens (EUSS)
  • Repasat Hosteleria, S.L. (Salesians de Badalona)
  • VYC Industrial (Salesians de Terrassa)
  • Gore (Salesians de Sant Vicenç dels Horts)
  • Grupo Tatoma (Salesianos de Monzón)
La Sra. Montse Franquesa, coordinadora de Formació, Selecció i Desenvolupament de carreres, de Bosch Sistemas de Frenado, S.L.U; ha estat l’encarregada d’adreçar unes paraules en nom de totes les empreses reconegudes.