L’equip EUSS de la Smart Moto Challenge rep un premi

L’EUSS va participar per primer cop en la Smart Moto Challenge en la seva edició de Barcelona d’aquest any 2015. Una participació que ha tingut un resultat excel·lent degut al premi que han rebut els alumnes per part del jurat qualificador.

La bona notícia es va produir a l’agost, quan es va rebre una comunicació per part de l’organització on s’anunciava quina era la opció havia estat triada per rebre el guardó en la categoria del Technical Challenge del BSMC 2015.

FOTO1

El veredicte va ser atorgar ex-aequo el premi a les dues propostes presentades: Universitat de La Rioja i EUSS.

Des de l’EUSS volem donar l’enhorabona a l’equip format pels tres estudiants: Jordi Salinas, estudiant de grau d’Enginyeria Mecànica; i Ignasi Torres i Raul Llaves, estudiants de Màster en Direcció i Organització Industrial. Ambdós Alumni, també del grau d’Enginyeria Mecànica, van participar en una nova edició de la Smart Moto Challenge.