L’EUSS a la Jornada economia industrial Primavera 2016

image002L’EUSS va assistir el dimarts 17 de maig a la “Jornada economia industrial Primavera 2016”. Organitzada per la Fundació per la Indústria de Sabadell. Sobre el tema “La manufactura 4.0, oportunitat per Catalunya, generar ocupació i reequilibrar el territori”.

A través de taules rodones es van abordar els següents temes:

  • La manufactura 4.0 és una oportunitat per Catalunya?
  • Catalunya està preparada per abordar la 4a. Revolució industrial?
  • Manufactura 4.0 aportacions i oportunitats.
  • Hi ha oportunitats de reequilibrar el territori, moure productes o persones?
  • Quina és la política industrial requerida per la manufactura 4.0?

L’assistència a la jornada va ser molt enriquidora. Es va obtenir una informació de primera mà sobre els perfils dels graduats d’enginyeria requerits en la 4a. Revolució industrial, i  serà de gran utilitat per orientar propers canvis en els plans d’estudis.IMG_20160517_153210