L’EUSS crea el ‘TasTech’ i acull el programa ‘FeedBac’ de Ràdio Flaixbac

El passat dimecres 27 d’abril a l’EUSS es va desenvolupar la primera edició del Tastech. La benvinguda així com la inauguració va anar a càrrec del director de l’EUSS, Andreu Moreno.

SOCIETAT3Una jornada on els alumnes d’ESO i Batxillerat tenien l’oportunitat de viure la tecnologia i poder tastar allò que en un futur podria ser la seva professió; l’enginyeria. Amb una molt bona participació gairebé unes 120 persones i amb una màxima satisfacció dels assistents.

Els participants van gaudir molt de tota l’experiència, des de la xerrada divulgativa de la Marta Marimon Abelló, enginyera industrial i Manager Electric Vehicles, Nissan Iberia, S.A. sobre “Mobilitat sostenible i energies alternatives”, passant per la fira de projectes on entre iguals s’anaven explicant els seus projectes desenvolupats al llarg del curs; i també van poder experimentar fent tallers amb professors d’enginyeria de l’EUSS.

SOCIETAT4Per la seva banda, El passat dijous 26 de maig a l’auditori de l’EUSS es va fer en directe el programa de ràdio de la gent del “Feedbac” de Flaixbac amb l’Albert Planadevall i la Mireia Cros.

Tots els estudiants assistents van poder participar en directe fent peticions musicals i dedicant-les als seus amics i coneguts. Així mateix el director de l’EUSS, l’Andreu Moreno, va ser entrevistat i va parlar de la nova i recentment estrenada web de l’escola.

SOCIETAT1També van entrevistar a l’equip Ypsilon Viaró de la #FLLBCN_EUSS que va participar en el World Festival de la First Lego League a Saint Louis, Missouri (EEUU), guanyant el primer premi al millor  projecte científic del món (1st Research Award).