Estada de recerca a Copenhaguen i benvinguda dels nous estudiants d’Erasmus

L’Ignasi Florensa, professor de l’EUSS, va iniciar el passat 14 de juny una estada de recerca doctoral al Departament d’Educació de les Ciències a la Universitat de Copenhaguen. Aquest departament està situat al jardí botànic de Copenhaguen, concretament al Östervold Observatory, que va ser l’observatori reial danès fins a l’any 1951.

foto-ignasi-900x639Durant aquests tres mesos l’Ignasi va treballar juntament amb el Dr. Carl Winslöw i la professora Britta Jessen en la redacció de dos articles. El primer està relacionat amb la formació, en el disseny de Recorreguts d’Estudi i Investigació i el qüestionament epistemològic del professorat de secundària i de la universitat. El segon article fa referència al treball dels alumnes de l’assignatura de Mecànica de Medis Continus en el projecte de disseny d’una peça de bicicleta.

img_20160915_100640Per la seva banda, el professor Víctor Martínez Junza, Responsable de Mobilitat de l’EUSS, va donar la benvinguda el passat 15 de setembre als nous estudiants d’Erasmus. En un ambient proper, distes i familiar, van aprofitar per conèixer les instal·lacions i així a poc a poc poder familiaritzar-se amb l’EUSS.

El grup està integrat per dos italians i tres alemanys. Els hi desitgem que tinguin una bona estada entre nosaltres i a la ciutat de Barcelona.