Descobreix-te!!!

El passat dia 2 de novembre es va celebrar la conferència amb el  títol; “Descobreix-te”, a càrrec de la ponent la Sra. Elisenda Renom, què va fer arribar als assistents la importància del fet de descobrir-se un mateix.

Es rep informació externa i normalment no es qüestiona, no es discrimina, simplement s’adquireix, és important poder tenir la capacitat de rebre-la i aconseguir tenir un criteri personalitzat, aprendre de tot, tenir coherència, aconseguir equilibri, saber sentir i actuar, i no perdre els valors que s’han après al llarg de la vida per poder arribar a descobrir-se cada dia més i millor.img_20161102_122059

S’ha de saber relacionar-se amb tothom, no deixar-se influenciar per les coses que no aporten res i que no tenen sentit humà, estimar, ser estimats, créixer, confiar en un mateix discriminar la por i si existeix saber com gestionar-la,  de fet la por no deixa de ser un senyal per estar alerta. El silenci és necessari, tenir moments per un mateix és important per clarificar, com també ho és la meditació, la relaxació, la lectura, l’art, l’esport…

La connexió en un mateix fa que la persona es pugui sentir bé, plena, segura, amb l’autoestima ben alta i sobretot  lliure!!