Nou viatge a Burkina Faso

El passat més d’octubre VOLS (ONG salesiana) i el responsable d’Alumni EUSS van viatjar a Burkina Faso. Les finalitats d’aquest viatge eren diverses:

  • VOLS: aconseguir material audiovisual suficient per promocionar el finançament de l’obra que les germanes de MaríaAuxiliadora (FMA) estan començant a construir a Koubri (Burkina Faso).
  • Responsable AlumniEUSS: assessorar tècnicament en el disseny i construcció de l’obra i ajudar a VOLS en els seus objectius.

ALUMNI1El primer fruit del viatge: un muntatge audiovisual que informa sobre la Sobirania Alimentaria on queda palesa aquesta realitat a Burkina Faso. Més del 80% de la població passant gana i, per tant, han fet de la terra un proveïdor destacat per poder pal·liar la fam. Per cobrir les seves necessitats bàsiques han de cultivar ells mateixos la terra, són productors i consumidors dels seus propis horts.

Aposten per un cultiu ecològic més econòmic, ja que s’estalvien de comprar productes químics.

Per altra banda, en aquest vídeo que us oferim també podreu escoltar de primera mà les seves tècniques de cultiu i la seva producció. La propera fita informativa serà una web que reculli aquest i altres materials audiovisuals.