El silenci, protagonista a Rne de la mà de l’EUSS

El passat 21 de juny van entrevistar a Francesc Balleste, professor de l’EUSS, i a Andreu Moreno, director de l’EUSS en el programa “Gente despierta” de Ràdio Nacional d’Espanya.

El tema central de l’entrevista va ser el silenci i es van comentar aspectes de com el silenci és un element molt oblidat en la societat actual i quins beneficis pot tenir la seva pràctica per a la persona.

Les Trobades de Silenci i Interioritat van ser també un altre apartat destacat dins de l’entrevista del programa. L’Andreu Moreno i el Francesc Balleste van comentar la singularitat d’aquestes jornades, i la importància del paper que pot arribar a jugar el silenci com a eina per arribar a conèixer de primera mà com és el nostre interior.

Aquesta acció de comunicació s’emmarca dins la iniciativa de donar a conèixer com el silenci és un instrument a l’EUSS per desenvolupar l’obertura a la transcendència dins la comunitat universitària.