Participant EUSS al 2n Summer Camp d’AECOC

El passat dimarts 11 de Juliol, la Mariona Martí, alumna d’Organització industrial i de Mecànica, va assistir al segon Summer Camp del Gran Consum organitzat per AECOC. Aquest Summer Camp consistia a establir el contacte entre 24 empreses i  120 alumnes seleccionats prèviament de 21 universitats d’Espanya.

La jornada va començar amb unes ponències de diferents directius de les empreses, seguidament una xerrada d’emprenedoria de la mà del professor David Calle, el professor youtuber del moment i finalista del Global Teacher Prize 2017.

Abans i després de dinar es van enfrontar a un repte proposat per una empresa que els va tocar de manera aleatòria, en el seu cas va ser l’empresa Idilia Foods, una multinacional espanyola de l’alimentació amb marques com Nocilla o Colacao entre altres. Quan van tenir la solució al repte el van exposar davant de les altres empreses i estudiants.

Per finalitzar la jornada, l’empresa MichaelPage (empresa de reclutament i selecció de personal), va entrevistar a tots els estudiants per tal de tenir totes les seves dades a  disposició de les empreses assistents.

La Mariona afirma: “Sens dubte una bona oportunitat d’ocupabilitat que ens ha servit tant als estudiants que busquem una oportunitat en el gran consum, com a les empreses que busquen captació de talent juvenil.”

AECOC 2º Summer Camp
Castelldefels Julio 2017
© Roger Castellon